מחירי תרופות

דיון מתוך פורום  אנגיואדמה תורשתית

14/04/2010 | 11:18 | מאת: עינב

שלום הייתי רוצה לדעת מה המחיר של התרופות הבאות: Berinert P Cinryze תודה מראש

21/04/2010 | 23:10 | מאת: טלי לוי

שלום עינב, BERINERT P ו- CINRYZE הן בעצם אותה התרופה (אותו חומר- תרכיז של האנזים C1 ESTERASE INHIBITOR) אך מיוצרות ע"י שתי חברות שונות. CINRYZE עדין לא משווקת בארץ. התרופות הנגישות היום לחולי אנגיואדמה תורשתית בישראל הן: 1. BERINERT P- אינה כלולה בסל הבריאות תנאי רכישת ברינרט אינם אחידים אלא משתנים בהתאם לקופת החולים אליה משתייך המטופל, כאשר הסכום לאמפולה נע בין עשרות בודדות עד מאות שקלים. 2. FIRAZYR- לאחרונה נכנסה לסל הבריאות רכישת פירזיר אמורה להיות ללא קשיים או מגבלות לחברי כל קופות החולים, בעזרת מרשם ומכתב המלצה מרופא מומחה לאלרגיה ואימונולוגיה. באם את נתקלת בקשיים עם אחת התרופות מול קופת החולים אליה את שייכת אשמח לנסות לעזור ולכוון אותך [email protected] בהצלחה

21/04/2010 | 23:28 | מאת: טלי לוי

דבר נוסף אליו לא התייחסתי- המחיר של פירזיר: מכיוון שהתרופה כאמור כלולה בסל התרופות- התנאים לרכישתה בכל קופות החולים הם אחידים כך שיהיה עלייך לשלם לא יותר מתיקרה של 250 ש"ח בחודש עבור התרופה. כלומר- אם תרכשי בחודש אחד יחידה אחת של פירזיר או 4 יחידות של פירזיר- העלות בכל מקרה תהיה מקסימום 250 ש"ח. אם תרכשי שוב פירזיר לאחר חודש או לאחר מספר חודשים- שוב יהיה צורך לשלם את התקרה החודשית (250 ש"ח) אך לא מעבר. החיוב של 250 ש"ח אינו מתבצע אוטומטית כל חודש אלא רק באותם חודשים בהם רכשת את התרופה.

27/04/2010 | 11:34 | מאת: עינב

תודה רבה, עזרת לי מאד!

מנהל פורום אנגיואדמה תורשתית