בצקות לא ברורות בעפעפיים ועוד

דיון מתוך פורום  אנגיואדמה תורשתית

22/02/2016 | 13:26 | מאת: יצחק

אני בן 61 ולאחרונה כמה פעמים תקף אותי סוג של בצקת (התנפחות) בעפעפיים או בשפתיים פעם למעלה פעם למטה, ולאחרונה בתחילת הלשון בצד שמאל. אני לא יודע מה זה, זה ממשיך בין מס' שעות למיום יומיים, ואם אני לוקח פניסטיל טיפות זה יורד יותר מהר. מה אני צריך לעשות בשביל לברר מה זה ולהתפטר מזה.

אם אתה מקבל תרופות ללחץ דם- עליך להתייעץ עם הרופא שלך או שתפנה לרופא המטפל בבעיות אלה: אלרגיה/ אנגיואדמה

01/03/2016 | 11:30 | מאת: יצחק

תודה על תשובתך. רציתי לשאול האם לדעתך זה קשור לתרופות ללחץ דם שאני לוקח. והאם אתה מקבל גם באזור הצפון

מנהל פורום אנגיואדמה תורשתית