ניתוח תיקון קוצר ראייה

דיון מתוך פורום  אנגיואדמה תורשתית

23/08/2015 | 22:48 | מאת: אלירן משקפיים

שלום רב, אני לוקה באנגיואדמה ברמת חומרה יחסית קלה עם התקפות פה ושם בעיקר אחרי טראומות קלות. אני בן 30 והייתי שמח מאד להפטר מקוצר הראייה שלי באמצעות ניתוח לייזר. האם ניתן לבצע ניתוח לייזר בעת שידוע כי המטופל מאובחן כלוקה באנגיואדמה? חשוב לציין כי אני מרכיב עדשות חודשיות כבר שנים רבות ומעולם לא חוויתי בצקת בגלגל העין עצמו, אלא רק באיזורי העור סביב העין (וכמובן בשאר חלקי הגוף כפי שקורה בד"כ). תודה רבה על זמנכם ותגובתכם :)

נדיר שתהיה בצקת בקרנית בעקבות ניתוח לייזר. בכל מקרה הייתי מייעץ לקחת עירוי עם Berinert כשעה לפני הפעולה.

מנהל פורום אנגיואדמה תורשתית