אנגיואדמיה לילד בן שנתיים

דיון מתוך פורום  אנגיואדמה תורשתית

13/02/2020 | 10:40 | מאת: אסתר

שלום וברכה! הילד שלי בן שנתיים לפני חודש התנפח לו העין והיה ממש אדום והוא אובחן עם צלוליטיס וטופל באנטיוביוטיקה אחרי שלושה שבועות לפני שבוע זה חזר שוב והפעם האנטיביוטיקה לא עזרה בסוף החלפנו ללורתרים לאלרגיה בדיוק לא מזמן קראתי כתבה על המחלה האנגיודמיה וזה נראה ממש מתאים מה דעת הרופא שווה לבדוק את זה?

אנגיואדמה מופיעה בצורת נפיחות ללא חום או סימני דלקת, שחולפת מעצמה אחרי יום יומיים. בדרך כלל יש נפיחות במספר מקומות וגם כאבי בטן חוזרים. האבחון נעשה על ידי בדיקת דם פשוטה. בדרך כלל יש בצקות גם אצל בני משפחה אחרים.

מנהל פורום אנגיואדמה תורשתית