למי אמורים לפנות כדי לבדוק אם יש אנגיואדמה

דיון מתוך פורום  אנגיואדמה תורשתית

19/11/2012 | 12:43 | מאת: רינה

בני בן השנתיים מגיל 4 חודשים (התחלת הטעימות) התחיל עם אורטיקריה ואטופיק דרמטיטיס , היו גם נפיחויות בשפתיים ובעיניים. הוא הובחן אלרגי לחלב, ביצים, בוטנים ושאר הפיצוחים ,נורופאן, אקמולי ולאחרונה גם קרדית האבק, ולפני כשנה עבר תגרי חלב וביצים שיצאו תקינים(אך עדין אנו נותנים במינונים נמוכים מאד). מאז ועד היום אורטיקריה באה והולכת בלי שום קשר לאוכל.קראו כמה מיקרים של נפיחויות בשפתיים שבעיקבותם קיבל זריקת אדרנלין וסטרואידים. ובשבוע האחרון קראו 2 מיקרים שהתנפחו כפות הרגלים.(אני לא יודעת אם יש קשר אבל מזה 3 שבועות הוא עם גזים נוראיים)

14/12/2012 | 18:00 | מאת: טלי לוי

שלום, התיאור לא נשמע קשור לאנגיואדמה תורשתית, אני מניחה שאתם נמצאים במעקב אצל רופא שמתמחה באלרגיה- בכל מקרה הוא הכתובת המתאימה למצב הבריאותי של בנך בהצלחה!

16/12/2012 | 09:34 | מאת: רינה

פעמיים ביום כמות של 5 CC בגלל שראינו שרשום בספח שלגיל שנתיים יש לתת 2.5 CC פעם ביום ואנחנו מקבלים פי 4 פניתי לרופא המשפחה שאמר שזה נראה לו הרבה והמקסימום שהוא נותן זה פי 2 האם זה יכול לסכן את הבן שלי?

מנהל פורום אנגיואדמה תורשתית