סרטנופוביה

דיון מתוך פורום  פסיכואונקולוגיה

17/10/2009 | 20:00 | מאת: אלכס

שלום רב.לפני כי שנתיים שלחו אותי לבדיקות וחשבתי שיש לי סרטן .עברתי תקופה קשה מאוד עד שקיבלתי תוצאות בדיקה והם היו תקינות. מאז אם כואב לי משהו-חושב שזה סרטן.מאוד סובל מזה אני בן 49 ולפאמים יש פו ושם משהו ו צרין רק בדיקות כדאי להירגע.ןלא תמיד שולחים לבדיקות וזמן המתנה.... איך נקרא מחלה הזאת ואיך לצאת מזה. האם צריך טיפול תרופתי או פסיכולוגי למי לפנות? תודה מראש

אלכס שלום, נראה כי תחושת האיזון שלך בנוגע למצבך הבריאותי הופרה. אתה מתאר שכל כאב בגוף אתה מפרש כסרטן בעוד שישנם כאבים שחולפים ואין להם כל משמעות קלינית. תוכל להעזר בשיחות עם פסיכולוג כדי להשיב את האיזון, והוא יוכל להעריך האם יש צורך גם בסיוע תרופתי. אורית

מנהל פורום פסיכואונקולוגיה