מלווה את בעלי וזקוקה לתמיכה רגשית

דיון מתוך פורום  פסיכואונקולוגיה

22/06/2015 | 10:44 | מאת: מיכל

שלום, לפני כשנה אובחן בעלי בסרטן stage 4 ומאז אני מלווה אותו. אמנם יש לי משפחה תומכת וחברים אוהבים אבל במערכה הזאת אני מרגישה לבד. הם לא באמת יכולים לעזור לי ואני לא מרגישה נוח לשתף אותתם. האם תוכלי להמליץ על קבוצה או על טיפול פרטני באיזור השרון (רצוי רעננה / כפר סבא / הוד השרון והסביבה). תודה מראש

מיכל שלום, מתנצלת על התגובה המאוחרת, תוכלי לפנות אלי במייל הפרטי ואנסה לסייע במציאת איש מקצוע מאזורך [email protected] ובהזדמנות זו מאחלת לכולם גמר חתימה טובה ובריאות איתנה. אורית

12/10/2015 | 15:52 | מאת: תמר

הי מיכל גם אני במצב דומה מחפשת הדרכה / קבוצה/ תמיכה האם מצאת פתרונות? אשמח לשמוע תודה

הי מיכל, נסי לפנות לאגודה למלחמה בסרטן, מדי פעם הם מקיימים קבוצות תמיכה שונות, הן של חולים והן של בני משפחה. בהצלחה אורית

מנהל פורום פסיכואונקולוגיה