שנה טובה

דיון מתוך פורום  פסיכואונקולוגיה

17/09/2009 | 17:08 | מאת: ד"ר אריאלי יוסף

לאורית רוזן שלום רב, תחליה רציתי לברך אותך על הפורום. אני אישית רופא מומחה אורולוג ומתמקד בעיקר בנושא סרטן הערמונית. ( ראי פורום סרטן הערמונית בדוקטורס) , יו"ר עמותת " 1 מתוך 11 ", מנחה קבוצת התמיכה לחולי סרטן הערמונית וחוקר ראשי במחקר הקשור לסרטן הערמונית . נראה לי שיש לנו נקודות משותפות ושנוכל לשתף פעולה , אם תהיי מעוניית. ניתן ליצור קשר אתי בטל'\ תא קולי 08-8660672 או 08-8660683 ( מרפאת מ.מ.ר.מ.). ד"ר אריאלי

ד"ר אריאלי תודה על הברכות, אשמח לשיתוף פעולה, אצור איתך קשר אחרי החג שתהיה שנה טובה, אורית

מנהל פורום פסיכואונקולוגיה