החלפת רופא

דיון מתוך פורום  פסיכואונקולוגיה

22/02/2010 | 13:42 | מאת: מירב

לאורית שלום! רציתי בבקשה יעוץ קטן, אני מטופלת אצל רופא מסוים למעלה מעשרים שנים(רופא פנימי)ועד היום הכל היה תקין,בבדיקה שגרתית היתה אבחנה הדורשת ברור מעמיק יותר, והופנתי לקופה להמשך הבדיקה,מהמזכירות הבנתי שאותו רופא יכל לבצע את הבדיקה, אך לא רצה לעשות זאת משקולים פוליטים עם הקופה(הוא רופא עצמאי)בתוכי מאד כעסתי כי הוא מכיר אותי משנים,עשיתי את הבדיקה באופן פרטי,וכעת אני שוקלת להפסיק טיפולים אצלו ולעבור לרופא אחר, מה דעתך? כי אני מרגישה כעת שבשעת צורך הוא לא יעיל.

מירב שלום, ממה שאת מתארת אני מבינה שאיבדת את האמון (לפחות באופן חלקי) ברופא אצלו את מטופלת כ-20 שנה. אם עד כה היית מרוצה ממנו והקשר ביניכם טוב, למעט המקרה האחרון, הייתי מציעה לך לברר איתו באופן ישיר את העניין, לא כהאשמה אלא כרצון להבין האם הוא בעצמו יכל לבצע את הבדיקה. לעבור לרופא אחר תמיד אפשר, אבל כדאי למצות את כל האפשרויות קודם, גם בכדי שאת תרגישי טוב יותר עם החלטתך. שיהיה שבוע טוב ובהצלחה, אורית

24/02/2010 | 08:11 | מאת: מירב

לאורית שלום! אני מאד מודה לך עבור תשובתך(למרות שנראה לי שהגעתי לפורום שלא קשור לבעיה הצפציפית הזו)אך אני לא רואה צורך לדבר איתו על הנושא הנ"ל כי אני יודעת בודאות שהוא כן מבצע את הבדיקה הנ"ל,ואם באמת היה אכפת לו הוא היה מתענין לגבי תוצאת הבדיקה ,ולכן באמת איבדתי את כל האמון בו. תודה מירב

מנהל פורום פסיכואונקולוגיה