יש קבוצות תמיכה?

דיון מתוך פורום  פסיכואונקולוגיה

05/11/2009 | 17:53 | מאת: חולה כרוני

שלום רב, יש קבוצות תמיכה לחולים כרוניים? אני חולה כרוני. בעבר היה לי סרטן והחלמתי. אבל יש לי מספר מחלות כרוניות שמשפיעות לרעה אחת על השניה. הפרוגנוזה הרפואית היא שנותרו לי רק כמה שנים לחיות. אני נכה ולא יכול לנהוג. אין לי כסף ואני חי בתנאי מחיה מחפירים מכיוון שביטוח לאומי לא מכיר במחלתי. לצערי ידוע לי שאני לא האדם היחידי שנלחם בבירוקרטיה העצובה של ביטוח לאומי ואני מכיר אנשים נפלאים שם כך שאני יודע שהם עושים כמיטב יכלתם עם מערכת איומה. כל משפחתי וחבריי נטשו אותי כשחליתי ואני לבדי. כל אחד מהם אומר שהוא אוהב אותי אבל הוא עסוק והוא מקווה שמישהו אחר יסייע לי ומנתק מגע, ובסופו של דבר כאשר כולם אומרים כך, אתה נותר לבדך והמילים "אני אוהב אותך" הופכות חסרות משמעות. אין לי מספיק כסף לתרופות חיוניות והמצב לא קל. אני מחפש קבוצת תמיכה. באינטרנט, בטלפון, פנים אל פנים, אעריך אם תוכלו להפנות אותו לקבוצה אם קיימת כזו. אני מתגורר בתל אביב. תודה.

שלום לך, קבוצות תמיכה בד"כ מתארגנות סביב נושא/מחלה מסוימת, לא ציינת מאילו מחלות כרוניות אתה סובל כדי שאוכל להפנות אותך לאחת מסוימת. אם חלית בעבר בסרטן, תוכל להעזר בקבוצות שמציעה האגודה למלחמה בסרטן, אני יודעת שיש להם גם קבוצות במרכז הארץ. אורית.

11/11/2009 | 23:35 | מאת: שרה

אם אין לך התנגדות לבחון את בעייתך מזוית אחרת, שונה כמו למשל חפש בגוגל :דר" גוהנה בודוויג ושמן הפישתן. זה אולי יכול לעזור לשאר התחלואים. ועוד: תבלין הכורכום. בעלי נרפא ממחלה מאוד קשה .כל יום כפית כורכום מעורב בגבינה רכה או חומוס, מה שאוהבים. וכל זה משך חודש. ועוד: חפש בגוגל פיטריה יוגית או אקולוגיה אנושית. חברתי התגברה על מחלת הסרטן בעזרתה. אם תרצה להתייעץ אתה שמה דיאנה טל: 03-6581069 ועוד. חפש בגוגל מיטת סרג"ם .מסז" חינם משך 35 דקות(.גם אם תלך יום יום משך שנה זה חינם.) שם תקבל את בריאותך חזרה בדוק.אם אתה גר בת"א. הכי קרוב זה בגמת-גן. בריאות ואריכות ימים.

14/11/2009 | 17:56 | מאת: manosss

רציתי לומר לך אדון נכבד לעולם ולעולם אל תוותר לביטוח הלאומי שלך תלחם כל עוד יש אוויר בראותיך!!!! תשים לב הביטוח הלאומי נולד לעשות אנשים בראים לחולים ואנשים נורמלים לחולי נפש שאתה תגיד א הם אומרים ב אז לא לא לא לוותר ואל תאמר נואש לעולם ברור???????????

מנהל פורום פסיכואונקולוגיה