המנגיומה 9 ס"ס

דיון מתוך פורום  מחלות כבד

10/03/2010 | 08:49 | מאת: ליאת נדל

היי, לפני כ-10 שנים גילו בבדיקות אולטראסאונד כי יש לי המגיומה, אז גודלה היה 5cm , עשיתי MRI ופרופ טורכספא בזמנו , אמר שאין לי מה לדאוג... אתמול עשיתי במקרה שוב אולטרא ואמרו לי שההמגיומה גדלה ל- 9 ס"מ. האם זה דורש טיפול? האם יש מה לדאוג? כמו כן , יש לי 3 פוליפים קטנים בכיס מרה. אשמח לתשובה, ליאת

12/03/2010 | 08:57 | מאת:

שלום המאנגיומה יכולה לגדול עם השנים ובדרך כךך אין צורך בטיפול אם אין תלונות.ודאי אצל המומחה ל-US שאכן מדובר בהמאנגיומה.

12/03/2010 | 14:25 | מאת: ליאת נדל

היי, תודה על התשובה, לפני 10 שנים נבדקתי ועשיתי MRI , שם ראו המנגיומה. אני לוקחת כדורים נגד כולסטרול, ביצעתע בדיקות אתמול וה-GGT שלי משתולל, 340 , AST 82 וכל השאר תקין. האם זה יכול להיות כתוצאה מהכדורים? יש לציין , כי אני עושה ספורט ולא שמנה, לוקחת גלולות שנים נגד אנדומטריוזיס. אני בת 43. יש סיבה להיות מודאגת.? תודה