השתלות בחו"ל

דיון מתוך פורום  מחלות כבד

01/04/2011 | 00:34 | מאת: אפרת

רציתי לשאול כשאנו ביררנו לגבי השתלות בחול ציינו בפנינו שאופציה זו סגורה בפנינו . היום בעקבות המקרה של שירלי שרצו לשלוח אותה לחו"ל הבנתי שיש אופציה כזו בנוסף אני רואה בפורום זה שישנם אנשים שכן נשלחים להשתלות בחול בצרפת למשל (שזהו המקום שאנו ביקשנו לשלוח לשם את אבי)מדוע יש מידע סותר בין מה שנאמר לנו למה שקיים במציאות האם לרופאים יש קריטריונים מסוימים את מי לשלוח ואת מי לא או שיש צד אחר לנושא . אשמח להבהרה בנושא

01/04/2011 | 10:46 | מאת:

שלום אפרת עליך לפנות למרכז ההשתלות המטפל באביך על מנת לקבל הסבר. פרופ' זיו בן ארי, מומחית למחלות כבד, מנהלת יחידה במכון כבד, בי"ח בלינסון, 039377250 הרצליה מדיקל סנטר 099592421

01/04/2011 | 12:11 | מאת: אפרת

הייתי עושה זאת אבל לצערי אבי נפטר לפני חודש וחצי . במקרה בית החולים שבו הוא טופל הוא בלינסון והוא היה תחת מעקב שלך . היינו אצלך אני ו2 אחיי עם אבי 4 ימים לפני שהוא אושפז ביקשנו ממך לאשר לו השתלה בחו"ל לפני שיהי מאוחר מידי ואמרת לנו שהדבר אינו אפשרי . שמו היה ישראל ז"ל . אפרת