קריאוגלובונמיה + ניאורופתיה קשה בידים וברגלים + כל

דיון מתוך פורום  מחלות כבד

23/01/2011 | 21:45 | מאת: אילנה קורן

בעלי סובל מקריאוגלובונמיה שגרמה לא לניאורופתיה ככל שידוע הכבד לא נפגע ולא יודעים ממה זה קרה? הוא מקבל פלאזמה + טיפולים כימוטרפים ובימים האחרונים לפתע 2 אצבעות שהיו טובות גם חטפו ואין לא תחושה בהם ויד ימים נעשתה חלשה מצאס אחוז הקריאו היה 18% האם את יכולה לעזור במשהו והאם 18% קריאו גרם לבעיה האחרונה בתחילה היה לו 70% קריאו לפני הטיפולים (9 חודשיםצ סה"כ) תודה

30/01/2011 | 17:06 | מאת:

שלום אילנה אוכל לעזור אם הקריו נגרם על ידי הפטיטיס C או B בלבד. פרופ' זיו בן ארי, מומחית למחלות כבד, מנהלת יחידה במכון כבד, בי"ח בלינסון, 039377250 הרצליה מדיקל סנטר 099592421