תוצאות בדיקתפיברוסקאן

דיון מתוך פורום  מחלות כבד

06/04/2016 | 10:31 | מאת: פסי

ברקע כבד שומני במקצת (NAFLD) וברקע הסטוריה מלפני כ 25 שנה של דלקות בכבד שלא אובחנו בעבר ולפיכך קוטלגו בעבר כדלקת כרונית בכבד (מזה שנים רבות תפקודי הכבד תקינים בעיקרם) בוצע החודש בבלינסון בדיקת פיברוסקאן: נקודה מספר 1 (KPA 6.8 , IRQ% 12) נקודה מספר 2- KPA 10.1 , IRQ% 14, נקודה מספר 3- KPA 8 , IRQ% 10 לפי תוצאות בשיטת METAVIR התוצאה של הבדיקה הנה הנה F2-3 (הערה : בבדיקת נקודה 2 בסיכום צויין כנל IRQ% =14% למרות שבדף בפרוט התוצאות התוצאה מצוינת כ 11% .) שאלתי: עד כמה התוצאות מטרידות ומה צריך לעשות מפה ואילך.... אני מאוד מוטרדת תודה

06/04/2016 | 16:32 | מאת:

מדבור בצלקות בכבד בדרגה בינונית. כדאי לטפל בגורם למחלת הכבד השומני