ממצאי אולטרסאונד

דיון מתוך פורום  מחלות כבד

24/02/2015 | 17:54 | מאת: שגיא

שגיא,מתמודד בתחום בריאות הנפש, בן שלושים ושבע, נמצא אצלי כבד שומני בעבר, בעקבות עליה בתפקודי כבד בבדיקת דם, זומנתי לאולטרסאונד, התוצאה לגבי הכבד הינה: בגודל תקין,מרקם מעט אקואי,מתאים להסננה שומנית בינונית,באונה שמאלית-הודגם ממצא היפואקוגני,מוגדר,בגודל 8 מ"מ-טיבו אינו ברור.האם יש סיבה לדאגה? בברכה, שגיא.

25/02/2015 | 20:26 | מאת:

כדאי לטפל בנושא הכבד השומני0עודף משקל, סוכרת עודף שומנים בדם) בסוף דוח האולטרהסאונד אמורה להיות המלצה להמשך ברור כן/לא הממצא הקטן

28/02/2015 | 19:46 | מאת: שגיא

בסיכום רשום: ממצא כבדי כמתואר-נא המשך בירור ע"י אמצעי הדמייה נוספים. האם יש סיבה לדאגה?