תרומת אונת כבד מן החי

דיון מתוך פורום  מחלות כבד

12/05/2014 | 15:05 | מאת: אדי

ברצוני לתרום אונת כבד לקרוב משפחה חולה שחמת כבד שכבבר מתקדמת עם התחלת סרטן כבד ושמחקה להשתלה בתוך בארץ וגם בחול, שאלתי היא כנל : מאיפה להתחיל ? הוא אבא , יש לנו אותו סוג דם ואני מעל 18 שנה האם השמנת יתר ( לא ביטנית אלא בחלק גוף תחתון יותר ) משפיעה על התורם אם כן יש התאמה בין התורם והנתרם ? אשמח לתשובה בנוסף ליצור קשר טלפוני , תודה מראש :)

13/05/2014 | 21:53 | מאת:

אלה שאלות שניתן לענות רק במרכז בו אביך רשום להשתלה ועל ידי המשתיל