דלקת כרונית.

דיון מתוך פורום  מחלות כבד

29/03/2014 | 17:38 | מאת: נטלי

שלום פרופסור זיו בן ארי , אני בת 22 מגיל 12 תפקודי הכבד שלי לא בנורמה , גילו כי יש לי דלקת כבד אבל אבחנה מסוימת לא מצאו כי כל המחלות יצאו שליליות. עשיתי פעמיים ביופסיית כבד והממצא היחד שיש צלקות בכבד. אני מטופלת כבר שנים באורסוליט 300 *3 ליום. וכרגע התפקודי כבד שלי קצת מעל הנורמה , אך שנים כבר לא היו בנורמה. אני תמיד עייפה ורוצה לישון. שאלתי היא האם אורסוליט זוהי תרופה קבועה לכל החיים ? האם זה יועבר בגנטיקה ? האם דלקת כבד יכולה אי פעם לעבור ? צריך לשמור על דיאטה מסוימת ? שתיית אלכוהול אסורה בהחלט לכל החיים ?

30/03/2014 | 19:14 | מאת:

צריך לשמור על תזונה בריאה ואורח חיים בריא, להפחית בצריכת אלכוהול.שאר השאלות הקשורות למחלת הכבד רק רופא הכבד המטפל בך ומכיר את התיק יכול לענות.