המנגיומה גדולה בכבד

דיון מתוך פורום  מחלות כבד

05/03/2014 | 16:31 | מאת: גלית

גיליתי שי לי המנגיומה גדולה בכבד לפני כ- 4 שנים. הגודל שלה בערך 10 ס"מ. לאחרונה גיליתי שאני בהיריון וחוששת מאוד שהיא לא תגדל . אני אפילו מרגישה כאבים ליד הצלעות בצד ימין. האם הסיכויים שהיא תגדל גבוהים? אם כן באיזה שלב של ההיריון? האם זה הופך את ההיריון מבחינתי למסוכן? אני מאוד מעוניינת בהיריון, יחד עם זאת נמצאת בחרדות מאוד גבוהים בגלל ההמנגיומה.

05/03/2014 | 18:50 | מאת:

אין צורך בשום חרדהץ ההמאנגיומה לא אמורה להשתנות בזמן הריון. בהצלחה!