כריתת כיס מרה ודלקת כבד

דיון מתוך פורום  מחלות כבד

26/09/2010 | 09:46 | מאת: שמואל

לפני מספר שנים בוצעה בגופי כריתת כיס המרה. לאחר הכריתה התפתחה דלקת בכבד. האם יתכן כי הדלקת הינה תוצאה ישירה של הכריתה? האם יתכן ויש סתימה חלקית בדרכי המרה כתוצאה מהניתוח הגורמות לדלקת הכבד? האם יש דרך לאבחו בעיה שכזה ומה הטיפול המומלץ לטיפוך בבעיה?

26/09/2010 | 19:02 | מאת:

שלום שמואל קשה להתרשם ממהות הבעיה על פי הכתוב. היה כדאי שאראה את תוצאות בדיקות הדם ואולטרהסאונד על מנת שאוכל לענות על שאלותיך. כך שבוואדי אין סכנת הידבקות. יש לחזור על בדיקת ה-PCR עוד פעמיים בהפרש של 3 חודשיםץ פרופ' זיו בן ארי מנהלת יחידה במכון הכבד, בי"ח בלינסון 039377250 הרצליה מדיקל סנטר 099592520