חיפה

דיון מתוך פורום  מחלות כבד

25/12/2013 | 18:01 | מאת: אורלי

אובחנתי במיון לאחר4 מקרים שלכאבי בטן שיש לי אבנים בכיס המרה הומלץעל לפרסקופיה האם הכרחי להוסיר אתכיס המרה?לא ניתן לרסק את האבנים? כמו כן אובחנתי בדרך אגב תוךכדי בדיקתאולטרה סאונד שיש לי כבדשומני והפטוספלונומגליה- מה זה אומר לגבי תפקוד הכבדשלי אין לי כל כך עודף במשקל אולי 7-8 קילו אני דווקא משתדלת לאכול אוכל בריא ולא צורכתאלכוהול כמו כן אין עדות לכולציסטיטיס אודה להסבר מפורט תודה רבה

26/12/2013 | 17:09 | מאת:

בקשר לאבנים השאלות צריכות להיות מופות לכירורג כבד שומני נגרם על ידי עודף משקל, סוכרת או עודף שומנים בדם. בדקי את הגורם אצלך וטפלי בו.