ערכים של ALT GPT

דיון מתוך פורום  מחלות כבד

02/10/2013 | 13:26 | מאת: מירה

שלום, אני בהריון בשבוע 26. בבדיקות כימיה בדם שערכתינמצאו ערכים גבוהים של ALT GPT מעל לנורמה (55) בעקבות כך שלח אותי הרופא למיון שם בדקו רעלת הריוןולא נמצא שום סיפטום לכך שיתכן שיש לי רעלת הריון . כמו כן,נשלחתי לבצע אולטרסאונד של הכבד (שנקבע לשבוע הבא) . רצתי לברר אם יש מקום לדאגה לי או לעובר?האם יש בדיקות נוספות שכדאי שאבצע ? בנוסף, רציתי לברר האם יש מניעה שאטוס לחו"ל (במסגרת עבודתי אני צריכה לטוס לניו יורק טיסה של 10 שעות). לתשובתך המהירה אודה. מירה

03/10/2013 | 16:48 | מאת:

כדאי לחזור שוב על הבדיקה ולראות את המגמה . אם עדיין מוגבר צריך להמשיך את הברור ולדחות בינתיים את הנסיעה