כבד מוגדל

דיון מתוך פורום  מחלות כבד

05/08/2013 | 23:18 | מאת: דליה

בבדיקת c.t בטן התגלה שהכבד מוגדל בעל ציר אורך 20 ס''מ, מרקם אחיד עם האדרה פריפרית בצורת משולש- מדובר האדרה טרנויטורית מה פרוש של האבחנה? פניתי לרופא המשפחה שבדק את בדיקות הדם שלי ואמר שזה שום דבר ואנשים חיים עם זה .איזה בדיקות עלי לעבור בשביל לדעת מדוע הכבד מוגדל? ומהם ההשלכות הבריאותיות שיכולות להיות מכבד מוגדל? אני בת 64

08/08/2013 | 18:30 | מאת:

אם בדיקות הדם תקינות לא נראה שמדובר בבעיה רצינית אך כדאי שתבקשי הפנייה למרפאת כבד באיזור מגוריך