ממצאים בכבד בבדיקת CT

דיון מתוך פורום  מחלות כבד

18/07/2013 | 02:24 | מאת: דנה

שלום רב, לפני יומיים בוצעה לי בדיקת CT בשל חשש לדלקת בתוספתן עקב כאבי בטן מהם סבלתי. בבדיקה נמצאו 3 ממצאים מעוגלים בכבד בקוטר של 15 מ"מ, 6 מ"מ ו-10 מ"מ. שוחררתי מהמיון מאחר והתוספתן נמצא תקין הרופא במיון לא אמר דבר בעניין הממצאים וגיליתי רק כאשר עברתי על מסמכי השחרור לאחר מכן. נכתב שם שייתכן ואלו אדנומות או המנגיומות. האם ייתכן קשר בין כאבי הבטן שחשתי, ומאז חלפו לממצאים אלו? הבנתי מחיפושי באינטרנט כי אלו גידולים שפירים וכן שכיחים האם גודל הגידולים שנמצאו אצלי חריג? תודה לך מראש על כל מענה, דנה.

19/07/2013 | 08:14 | מאת:

אין קשר לכאבי הבטןאלה גידולים שפירים הגודקטן ביותר. בקשי הפנניה למעקב אצל מרפאת כבד באיזור מגוריך.