האם מושתלת כבד יכולה להביא ילדים?

דיון מתוך פורום  מחלות כבד

11/05/2013 | 13:40 | מאת: שלומי

הבת שלי עברה השתלת כבד ב2006 עקב אגירת קליקוגן טייפ 3 בהדסה עין כרם, היא נוטלת תרופות כיום: 1.FK 2.TOPOMAX 3.סידן 4.סלספט 5.למיקטל השאלה היא האם יש מניעה לקחת כדורים נגד הריון..? האם זה יגרום לניגודים עם התרופות שהיא לוקחת..? והאם במצבה הרפואי העדין היא יכולה להיכנס להריון כמובן תוך שמירה על רצף הכדורים השוטפים..? תודה מראש, שלומי.

12/05/2013 | 17:52 | מאת:

במושתלת כבד יש צורך בהערכה מלאה לפני שנתנות איזה שהן המלצות באופן כללי אין בעיה אם נטילת גלולות ו/או הריון אם הכל תקין