פיענוח תוצאות בדיקות

דיון מתוך פורום  מחלות כבד

23/07/2017 | 11:12 | מאת: דוד

שלום הבדיקות שלי: HBsAb 88 HBsAg חיובי PCR 25 ידוע על המחלה מלפני כ17 שנה.לפני שמונה שנים קיבלתי טיפול באינטרפרון במשך שנה. במהלך הטיפול הוירוס הפך לשלילי. אחרי הטיפול הופיעו נוגדים ועלו עם השנים. היום 88 אבל HBsAg נשאר חיובי. הרופא שלי אומר שהבדיקות מוזרות כי פיתחתי חיסון עצמי אבל נשארתי חולה ולא ממליץ טיפול חוזר כי לדבריו הראשון נכשל. האם זה יכול להיות שהגוף פיתח חיסון עצמי אבל המחלה עדיין קיימת? האם בכל זאת כדאי לעשות עוד טיפול בזריקות? תודה

23/07/2017 | 13:55 | מאת:

הטוב ביותר יהיה להתייעץ עם הרופא המטפל בך ויודע את כל הפרטים הקליניים שחסרים בתאור