בדיקות דם תקופתיות ALT

דיון מתוך פורום  מחלות כבד

18/07/2017 | 14:44 | מאת: זיו

פרופסור שלום ( אותו שם (:ד"ר בן 50 בבדיקות מעבדה כל התוצאות תקינות כולל כולסטרול הבדיקה הנל יצאה 64 מחוץ לתחום לציין כי כל השנים עד לפני שנה היו ערכים בין 30/50 ה AST-GOT 41 ה GGT 35.5 והשאר תקין מדוע הקפיצה ? לפני שלושה חודשים התחלתי לקחת פרוביוטיקה ( בכמות של 50 מיליארד שלושה חודשים כבר )בעקבות הליקבקטר שטופל והושמד ולקחתי חודשיים נקסיום . האם ישנה אפשרות שהעליה נובעת מהפרוביוטיקה או מה יכול להיות ? מטופל בסטטינים כבר 20 שנה 10 מ"ג אני מודה לך על תשובתך

19/07/2017 | 07:34 | מאת:

לא אוכל לדעת את הסיבה רק מהתשובה לרמה, הקפיצה איננה נחשבת גבוהה כדאי לחזור על בדיקת הדם בשלב ראשון