טרום סכרת לטרום הריון

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

23/05/2013 | 21:06 | מאת: טל

ת 40, רוצה להכנס להריון, הגניקולוג שלי שלח אותי לבדיקת סוכר שיגרתית אחרי 8 שעות צום והתוצאה 113, A1C יצא 5.8, הוא שלח אותי לרופא משפחה לאיזון הסוכר לפני הריון, רופא המשפחה אמר שעלי לעשות דיאטה מתאימה ולא יותר אך שלח אותי לרופא מומחה לבדוק את המלצתו לטיפול.ביינתייים עד הרופא מומחה מאחר ואני בת 40 מה עלי לעשות? לעשות דיאטה ובמקביל לנסות להכנס להריוןן או לחכות, הגניקולוג אומר לחכות לאיזון ורופא המשפחה טוען שאין לחכות אפילו יום, אודה להמלצה בינתיים והמלצה לרופא המתמחה בנושא, חברת מכבי או פרטי

26/05/2013 | 12:57 | מאת: ד"ר לאה לבין

לשום טל-אפשר לקחת מטפורמין בלילה לכמה חודשים לאיזוןהסוכר. רצוי לחכות עם הריון טיפה עד שסוכר בצום יתאזן. תבררי במכבי באזור מגוריך לתבקשי תור דחוף לאנדוקרינולוג/ דיאבולוג.

26/05/2013 | 15:36 | מאת: ניר שניידר

היי טל, חסרים הרבה לי הרבה פרטיים לגבייך, האם את אוכלת מסודר? האם את בעודף משקל? האם את מבצעת פעילות גופנית באופן קבוע? האם את מקפידה על ארוחת לילה? לרוב ניתן לאזן טרום סוכרת על ידי שינוי אורח חיים, בהצלחה, -- ניר שניידר דיאטן קליני וספורט B.Sc מאמן כושר ושחייה בכיר אתר: www.nirschneider.com

מנהלי פורום סוכרת והשמנה