סכרת ולחץ דם

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

01/04/2013 | 10:26 | מאת: רונית

שלום אני חולת סכרת המשך 8 שנים ולקחת כדרים גלוקומין לפני חודש הרופאה אחלית לעביר אותי לג'נואט ורמת הסוכר שלי 9.2 HBA1c ואני קמה עם סוכרים לפעמים נמוכים עם אני צריכה לקחת את הכדור זה הוא גם עביר אותי לכדור של לחץ דם losardex מי 50 ל100 ולתץ דם שלי 128 על 88 הרמת הסוכר של בצום היא 157 בבוקר עם אני צריכה לקבל את התרופות

02/04/2013 | 08:40 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום רונית-לפי רמת HBAC 9.2 יש לך סוכר גבוה אחרי ארוחות. גנואט מצוין עדי להוריד אותו.גנואט לא מוריד את הסוכר נמוך מדי אלא מאזן אותו ללא היפוגליקמיה.אין לך מה לפחד. לכן כדאי לך לעבור מגלוקופג ל גנואט פעמיים ליום. לגבי לוסרדקס לחץ דם דיאסטולי צריך להיות פחות מ 80 לך יש 88..בנוסף הכדור מגן על הכליות. קחי את הכדןר 100 מג לוסרדקס בערב אם את פוחדת שיוריד לך לחץ דם

מנהלי פורום סוכרת והשמנה