עליה מדאיגה בסוכר ובטריגליצרידים

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

11/03/2013 | 22:26 | מאת: נאוה

בעלי מטופל בnovonorm1mg*3 ןבglucophage*3.היה מאוזן.לפני כחודש החל לקבל coumadin 10mg clexane 80mg פעמיים ביום. הסוכר פתאום 170 בבוקר בצום וטריגליצרידים 570.בנוסף הוא מקבל flucanol 150mg פעם בשבוע נגד פטרת בציפורניים.האם יתכן שהתרופות גרמו לשינוי הדרסטי הזה?אני מודאגת ואודה לתשובתך המהירה.שום דבר בתזונה או באורח החיים לא השתנה מלבד התרופות

13/03/2013 | 11:47 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום רב- התרופות שבעלך קיבל לא מעלות סוכר בדם. יתכן ומחלת הסוכרת החמירה עם הזמן.צריך לשנות טיפול לסוכרת.

13/03/2013 | 13:21 | מאת: נאוה

בעלי עבר לפני חודש ארוע של סתחמת עורק היד השמאלית.האם טראומה יכולה לגרום לעליה התלולה בטריגליצרידים והסוכר?תודה

מנהלי פורום סוכרת והשמנה