נגישות
נגישות

הסבר ערכים וכמה חריגות

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

04/02/2013 | 17:05 | מאת: IGOY

האם בדיקות לסוכר עושים יחד עם העמסת סוכר וזה תקין ותוצאות Glucose (B) 117 mg/dl 70 - 100 .(..........)* HbA1C 6.80 % Total Hb 4,00 - 5,70 .(..........)* יוניש לח 02.09.12 ךיראתמ לחה .סוחיה יכרעב Glucose 120' (75g) 99.00 mg/dl 70,00 - 140, .(...*......). היגולונירקודנא ============== TSH 3.48 mIu/l 0,35 - 5,50 .(.....*....). Insulin 17.2 mIU/L 0,0 - 29,0 .(.....*....).

לקריאה נוספת והעמקה

שלום- יש לפי הבדיקות מצב של טרום סוכרת . חשוב תזונה מתאימה ופעילות גופנית

מנהלי פורום סוכרת והשמנה