סכרת ואספירין

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

17/10/2012 | 13:29 | מאת: עידן

דר שלום, אני בן 50 סוכרתי מאוזן עם יוקריאס ,המוגלובין מסוכרר 6.8. כולסטרול תקין,לחץ דם תקין. לקחתי אספירין מס שנים עקב פירפור פרוזדורים שמטופל עם טמבוקור. הקרדיולוג אמר לי שההנחייה החדשה משנת 2010 היא שאין צורך לקחת אספירין למניעת קריש דם . האם להמשיך לקחת אספירין עקב הסכרת? או אולי באמת להפסיק

לקריאה נוספת והעמקה

שלום עידן- אם היה לך פרפור פרוזודורים בעבר או יש לך כעת מדי פעם פרפור, צריך לקבל משהוא במקום האספירין למניעת קרישים. לא הבנתי האם אתה מקבל טיפול מונע כזה.אם לא כעת תמשיך עם האספירין. תתיעץ עם הקרדיולוג מה במקומו.

מנהלי פורום סוכרת והשמנה