דיאטה ללא סוכר וללא גלוטן

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

27/09/2012 | 23:34 | מאת: דליה

לפני כ-4 שנים אובחנתי כחולת סוכרת. טופלתי במטאפורמין. התחלתי דיאטה ללא סוכר וללא גלוטן, ערכי הסוכר ירדו וערכי a1cהגיעו לרמה של 5.4 . ירדתי במשקל כ-7 ק"ג עדיין בעודף משקל. הטיפול התרופתי הופסק. לאחר כשנה ערכי הסוכר בצום עלו לרמה של כ-150 ורמת A1C הגיעה ל6.2 התחלתי שוב בטיפול תרופתי, כדור אחד בערב, אני ממשיכה באותה דיאטה ולמרות זאת עולה במשקל והערכים אינם יורדים. האם יש צורך בשינוי תרופתי? האם יש טעם בהמשך הדיאטה? אשמח להמלצתך תודה

לקריאה נוספת והעמקה

שלום דליה- רצוי שסוכר בצום יהיה עד 120. מותר לקחת 2 גלוקומין בערב. כמובן שיש צורך בהמשך דיאטה, אך עם עזרה של דיאטנית- מגיע לך כל חודש ביקור אצל דיאטנית דרך סל הבריאות. או תצטרפי קבוצת תמיכה.

מנהלי פורום סוכרת והשמנה