האם שמן מרווה באמת מועיל לסוכרת?

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

02/09/2012 | 22:41 | מאת: רובי

קיבלתי מייל מחבר שלי (הכרנו בקבוצת תמיכה לסוכרתיים) בזה הלשון: בבדיקת a1c האחרונה שעשית התוצאה היתה 10.8 הרופא אמר לי שאני חייב לעבור לאינסולין ביקשתי צ'אנס אחרון והחלטתי לנסות את האומגה 3 פורטה של חברת ירושלים ששמעתי עליה מחבר שמאד עזר לו הקפדתי לקחת כף ליום לאחר שלושה חודשים עשיתי שוב בדיקה והתוצאה היתה 7.4 הרופא אמר שהוא בחיים לא ראה כזה שינוי בעקבות נטילת מוצר טבעי והחליט להוריד לי 50% במינון התרופות, רציתי לשאול, האם יש לזה בסיס? האם מישהו שמע על תועלת כזו? והאם זה לא מסוכן? אשמח לתשובה.

06/09/2012 | 13:58 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום-אומגה 3 הוא תוסף מזון טוב. המינון היומי הוא עד 2-3 גר ליום.אם הסוכר שלך התאזן תמשיך בטיפול התרופתי הקודם ואל תוריד 50% מהתרופה כי הסוכר יעלה שוב.

09/09/2012 | 20:14 | מאת: רובי

הוא טוען שהרופא הוריד לו בהדרגה את מינון התרופות עד ל-50% והמצב ממש משתפר. אני ממש מתלבט.

מנהלי פורום סוכרת והשמנה