בדיקת פרוקטוזמין

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

23/07/2012 | 18:38 | מאת: dvorit

שלום רב, לבעלי יש גלוקוז בצום בסביבות 104 - 106 כבר 15 שנים ויותר. השבוע הוא ביצע לראשונה בין השאר בדיקת פרוקטוזמין בגלל תסמונת מטבולית וטריגליצרידים גבוהים. התקבלה תוצאה חריגה של 302 בזמן שהגבול העליון הוא 236. מה זה אומר והאם זה מצביע על בעיה סוכרתית או אחרת כלשהי? תודה מראש

30/07/2012 | 09:53 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום דבורית-כפי הנראה יש לבעלך עליות סוכר במהלך היום לאחר אוכל.יתכן והוא צריך טיפול תרופתי . פרוקטוזאמין בודק סוכר ממוצע של 3 שבועות אחרונים 24 שעות ליום. האם נבדק גם HBAC?

מנהלי פורום סוכרת והשמנה