קטיעת רגל

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

22/05/2012 | 23:36 | מאת: הרצל חן

אבא בן 80 לא מתפקד ואחרי ניתוח שבר ברגל.סובל מסכרת.בימים אלה התפתח נמק ברגל והרופאים בביה"ח קפלן המליצו על קטיעת הרגל.האם יש למישהו ניסיון או ידע בענין ע"מ להמנע מקטיעה שכנראה אבא לא יעמוד בזה? מודה לכל הקוראים.

23/05/2012 | 10:02 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום- אם יש לו נמק ברגל הוא ימות ללא קטיעה בגלל שחרור חומרים רעילים המרקמה המתה.

23/05/2012 | 17:59 | מאת: מני

נסה להיתקבל אצל ד"ר תמיר ערן רופא מומחה אורטופד לפצעים סוקרתיים עובד במירפאת סכרת של קו"פח מכבי בתל אביב אפשר גם לנסות 097680464 .אני ההיתי מטופל אצלו בהצלחה רבה. אני מאחל בריאות והצלחה.

מנהלי פורום סוכרת והשמנה