נפרולוגיה

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

19/03/2012 | 18:33 | מאת: מיקו

ד"ר לאה רבין שלום. כבעל כיליה אחת .רציתי לדעת מה הקשר ביןCREATININE לבין GLUCOMIN מדוע כשצורכים יותר GLUCOMIN עולה גם ה-CREATININE תודה.

20/03/2012 | 09:32 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום מיקו- שמי הוא לביןלא רבין. הגלוקומין נופרש בכליות. אם יש הפרעה בתפקודי כליות-קראטינין מעל 1.5 בדם, אסור לתת גלוקומין כי לא יופרש בשתן ועלול לגרום להרעלה. אם קראטינין 1.3-1.4 לערך אפשר לקבל 1 גלוקומין לא יותר.

20/03/2012 | 18:36 | מאת: מיקו

ד"ר לאה לבין שלום. תודה על תשובתך המהירה וסליחה על השיבוש בשמך. הקראטינין אצלי הוא בין 1.2 ל 1.3 והמינון של הגלוקומין שאני לוקח הוא חצי כדור בזמן הארוחה 3 פעמים ביום.ניסיתי לקחת כדור אחד הסוכר עלהמיד.כמו כן אני לוקח רבע כדור גלוקומין 3 פעמים ביום 18 יחידות לנטוס כל בקר ועוד ניו רפיד ליפני ארוחת צהרים עד 4 יחידות לפי הצורך ועוד תרופות ללחץ דם וגם אלפו- קל כלהתרופות האלה ביחד היצליחו לאזן אותי לאחר ניסיונות רבים ומתישים.אני פונה לעצתך היות ואני פוחד מאוד לישלומה של הכיליה השניה שלי דרך אגב אני עם כיליה אחת כבר 30 שנה.הבעיה הקשה שהיתה אצלי בשנתים האחרונות שכימעט ואיבדתי את הראייה בעיו ימין עין שמאל היצליחה המומחית שטיפלה בי במסירות רבה להציל. מודה לך על היתיחסותך ואשמח מאוד לעצתך.

מנהלי פורום סוכרת והשמנה