סוכרת והתקפי עצבים

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

16/02/2012 | 21:15 | מאת: שרה

בעלי בן 57 חולה סוכרת שבשנתיים האחרונות מזריק- (אימו בת 84 ניפטרה לפני כ-שנה) לפני חודשיים, הוא מאוד קולני, עקשן צעקן, ורב איתי על כל שטות,,כשמסדירים נושא תוך יום הוא מוצא נושא חדש לריב עימי-המצב מבחינתי בלתי ניסבל ואני שוקלת פירוד,, ניסתי להביאו לטיפול- אבל שם רק מתלונן עלי- שאלותי- האם המצב העצבני הזה,, (בדרך כלל זה האדם הכי רגוע ואדיש) בגלל הסוכרת ??!! הוא גם שמן מאד לאחרונה, וגם משתמש ב-לוריוון-ויפאקס XR ועוד תרופות להורדת לחץ דם,ועוד ועוד מה עלי לעשות

20/02/2012 | 14:39 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום- אם לבעליך יש מצבים של ירידות סוכר זה גורם לעצבנות בין היתר. תהיי מעורבת יותר במצב הסוכרת שלו והטיפול בה ובתזונה שלו.גשי יחד איתו לתזונאית ולרופא כדי לבר מה מצבו הבריאותי האמיתי.

29/02/2012 | 13:45 | מאת: משה

לשרה. ההיתי במקום הזה שבו נימצא בעלך.פרוד לא בא בחשבון בעלך מלא בתיסכולים כניראה שגם הגבריאות שלו ניפגעה.האדם היחיד שיכל לעזור לבעלך זאת את.דברי איתו בצורה שקטה,ולא צריך להגיב לכל מילה שלו,אינסולין משמין ועדיף להזריק באיזור הירך,ולא בבטן,למרות ההזרקה חיבים לישמור על דיאטה.

מנהלי פורום סוכרת והשמנה