קינמון

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

11/12/2011 | 22:37 | מאת: אליעזר

ידוע לי שפורום זה הוא על נושא סוכרת אך בכל זאת שאלה שנוגעת בעקיפין.מדובר בחולי סוכרת שיש להם גם לחץ דם ושומנים בדם אישתי בת 63 סובלת כבר הרבה שנים מסוכרת ,לחץ דם ושומנים בדם אך היא מאוזנת עם כדורים פחות או יותר.היום ראתה כתבה בטלביזיה עם דר.חוליו וינשטיין על קינמון שאמור לעזור לפי מחקרים להוריד לחץ דם ופחות את רמת הסוכר.השאלה אם אישתי שלוקחת תרופות ללחץ דם, סוכרת ושומנים בדם וקומדין יכולה לקחת כמוסות קינמון בביטחה נוסף על התרופות למחלות שהיא סובלת בלי להסתכן באינטראקציות.לפי דברי אחת החברות שמשווקת כמוסות קינמון מותר לקחת אך רק שעתיים אחרי לקיחת התרופות . האם הדבר נכון?

15/12/2011 | 09:56 | מאת: ד"ר לאה לבין

קינמוןכנראה עלול לפגוע בספיגת תרופות אחרות . נכון להפריד אותו באמת בשעתיים

מנהלי פורום סוכרת והשמנה