שאלה בנוגע לסוכרת/היפוגליקמיה

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

18/09/2011 | 22:50 | מאת: רותם

שלום רציתי לדעת אני לאחר מעקף כיבה שנערך לפני שלוש שנים שנה לאחר שהגעתי למשקל יציב של 80 ק?ג החלו אצלי מדי פעם נפילות סוכר שהגיעו עד 56 במדידה בגלוקומטר השאלה האים הדבר הנ?ל נפוץ והאם לאחר קיצור קיבה יכולה להופיע היפו גליקמיה. דרה אגב שני ההורים שלי הם חולי סוכרת סוג 2. ואף פעם לא הופיע לי בבדיקות סוכר בקופה וגם בבדיקה ביתית עם גלוקומטר סוכר מעל הנורמה. אודה לכם על התשובה רותם

19/09/2011 | 15:49 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום רותם- סוכר נמוך לא אמור להופיע לאחר מעקף קיבה.האם את\ה מקבלת תרופות כלשהן? אני מציעה לגשת לרופא ולברר את הנושא-האם מדובר בצום או אחרי אוכל שעתיים? יש לערוך בדיקות של רמת אינסולין בדם וHBAC

מנהלי פורום סוכרת והשמנה