כאבי בטן עם נטילת מטפורמין

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

12/07/2011 | 22:39 | מאת: גבי

שלום, התחלתי לפני כמה חודשים לקחת מטפורמין. לאחר כמה שעות, חשתי כאבי בטן עזים, ניסיתי שוב למחרת והתופעה חזרה על עצמה. הרופא המטפל החליף את הכדור לנובונורם 1 ביום. כבר כמה פעמים שהיה לי היפוגליקמיה ורמת הסוכר צנחה ל54, הרופא שוב המליץ לנסות מטפורמין, אך הסמפטומים של כאבי בטן עזים חזרו ומיד הפסקתי וחזרתי לנובונורם. מדוע נובונורם גורם לי להיפוגליקמיה, אמנם לא כל הזמן. האם תוכל להמליץ על כדור אחר ממטפרומין? אודה לך על עזרתך. גבי

13/07/2011 | 11:25 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום גבי- יש כדור שלא בסל אלא במושלם ולא עושה ירידות סוכר-גנוביה 100מג ליום. ממליצה לקחת אותו במקום נובנורם וגלוקומין

מנהלי פורום סוכרת והשמנה