היפוגליקמיה

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

19/06/2011 | 17:51 | מאת: אתי

מזה כשנה וחצי אני מוגדרת כסכרתית, מטופלת במטפורמיןX2 ליום. בימים האחרונים הרגשתי חולשת רעב ורעד קל בברכיים. עשיתי מעקב תוצאות רמות סוכר בדם, ומצאתי ששעתיים לאחר האוכל רמת הסוכר היתה 75.כך היה גם לאחר פעילות גופנית במכון כושר. בצום - היה 85 ויום קודם לכן 110. האם עלי לשנות את המינון של המטפורמין? האם אלו ערכים של ת סוכר? אודה על תשובה בהקדם.

21/06/2011 | 14:23 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום-הסוכר לאחר אוכל נמוך מדי. אין צורך לקחת מטפורמין בבוקר רק בערב . יתכן וירדת במשקל לכן הסוכר ירד.סוכר בצום מעל 80 זה תקין

21/06/2011 | 20:06 | מאת: אתי

תודה.

מנהלי פורום סוכרת והשמנה