סוכרת או לא סוכרת

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

04/04/2011 | 14:40 | מאת: רננית

שלום, אני בת 35 בריאה בד"כ עם עודף משקל קל משתדלת לאכול בריא ומסודר שוחה כל בוקר. לאבי הייתה סוכרת שהתגלתה בגיל מבוגר. אני ובעלי מנסים ללהיכנס להריון וכבר כמה שבועות מרגישה עייפות מאד גדולה צימאון יובש בפה ודיקרות בעקבים, דיברתי עם רופאת המשפחה והיא שלחה לבדיקת סוכר שהתוצאה היא 107 לאחר צום, נשלחתי לבדיקה חוזרת והתשובה הייתה 95 האם יש לי מה לדאוג? האם עליי להתיעץ עם רופא לפני כניסה להריון? אשמח אם תוכלו לייעץ לי מה עלי לעשות בתודה מראש רננית

04/04/2011 | 23:51 | מאת: ד"ר לאה לבין

כדאי לבצע העמסת סוכר ובדיקת HBAC [בגלל יובש בפה וסוכר גבולי בצום] לפני הכניסה להריון.

מנהלי פורום סוכרת והשמנה