איזון סכרת בבוקר

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

25/03/2011 | 10:38 | מאת: כוכי

בת 58 סכרתית מזה מס חודשים לוקחת גנואט 1000/50 פעמיים ביום בוקר ולפני שינה וכדור מטפורמין באמצע הלילה למרות זאת ערכי סוכר בבוקר גבוהים בין 130-150 במשך היום ערכים תקינים HEMAIC פחות מ6 עוסקת כל יום בספורט שומרת דיאטה מה אפשר עוד לעשות

20/04/2011 | 12:47 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום. לדעתי במקום גלוקומין נוסף בלילה עדיף לקחת אמריל 1 מג בערב. רצוי לבדוק תפקוד לבלב- רמת אינוסלין ו C PEPTIDE בדם בצום.[אולי יש צורך ביאנסולין של של לילה-לבמיר למשל] האם יש עודף משקל?

מנהלי פורום סוכרת והשמנה