שלום רב סוכרת שלא מצליחים לאזן אותה

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

16/03/2011 | 21:19 | מאת: רובי

שלום רב מדובר באימי כבת 70 ברקע מחלות לב,לחץ דם,כולסטרול וסוכרת סוג 2 לפני כשנה לערך אושפזה עקב דלקת חמורה בלבל עקב כך רמת HEMOGLOBIN A1C עמד על 9.87% . בשמונה החודשים האחרונים מטופלת בתרופת "januet 1000 mg ובבדיקות A1C התאזן רמת הסוכר ל 7 % ניסינו מ"ס נוסף של שילוב תרופות אך ללא הואיל . חושש שמה תקרה התפרצות נוספת של דלקת בלבל עקב האי יכולת לאזן את רמת הסוכר. אבקשכם לעזור לי באינפורמציה לגבי טיפולים אפשריים נוספים\אחרים באיזון הסוכרת בתודה מראש

17/03/2011 | 10:23 | מאת: ד"ר לאה לבין

בגיל 70 HBAC 7 הוא טוב מאד. גנואט פעמיים ליום זו תרופה מעולה.שומרת על הלבלב ולא עושה ירידות סוכר. סוכר לא גורם להתפרצות של גלקת לבלב אלא שומני-טריגליצרידים גבוהים. אין צורך להחליף את הטיפול גנואט הוא מצוין.

17/03/2011 | 10:51 | מאת: רובי

אני מודע ליתרונות של הטיפול התרופתי אך הרמה הגבוה של AC1 אמורה להתאזן לרמות הנורמה שהיו אצל אימי קדם התפרצות הדלקת בלבלב AC1 5 ולכן אני חושש שלא תיהייה החמרה מה דעתך על שילוב ג'אנואאט עם נובנום,וויקטוזה ,אמריל בתודה מראש רובי

מנהלי פורום סוכרת והשמנה