סכרת השמנה טיפול רפואי

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

14/07/2010 | 10:59 | מאת: איילה

בת 60. חולת פסוריאזיס עם דלקת פרקים פעילה ומטופלת בתרופות ביולוגיות נוגדי TNF זריקות אנברל.ב-3 השנים האחרונות סכרת בדם בצום 152 7.4 HBA1C.טופלתי קודם בגלוקופאז' שגרם לי לשלשולים כעת מזה חצי שנה מטופלת בכדור 1 ביום אמריל ואחרי נטילתו אני מרגישה רע,לחץ וכאב בחזה,אי נוחות ולפעמים גם נפילת סוכר, רעב מוגבר והשמנה ואפילו נפוחה,ובעקבות זאת גם הרגשתי הכללית לא טוב.יש סיפור תורשתי של סכרת לחץ דם והתקפי לב במשפחה.מה ניתן לעשות כדי לקבל את הטיפול הנכון והמועיל כי למרות שאני נוטלת את הכדור אינני מאוזנת. בתודה על תשובתכם.

15/07/2010 | 23:00 | מאת: ד"ר יצחק בר אור

יש כדורים ממשפחה חדשה DPP4 שמורידים בסוכר עם תופעות לוואי לא משמעותיות -יש לפנות לרופא המטפל

מנהלי פורום סוכרת והשמנה