xufr,

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

24/09/2009 | 20:02 | מאת: liz

שלום רב! עשיתי בדיקות דם HEMOGLOBIN A1C% יצא לי 6 כאשר נורמה 4-6. האם זה אומר שיש לי סוכרת? תודה

24/09/2009 | 20:04 | מאת: ליז

שלום רב! עשיתי בדיקות דם HEMOGLOBIN A1C% יצא לי 6 כאשר נורמה 4-6. האם זה אומר שיש לי סוכרת? תודה

כרגע, אבחון הסוכרת נעשה רק על פי רמת סוכר בדם, בצום מעל 126 מג% ולא בצום מעל 200מג%. רמת HBA1C, משמשת כלי מצוין למעקב אחר דרגת איזון הסוכרת, בינתיים לא לאיחון. קיימת הצעה להוסיף גם בדיקה זו לאיבחון אולם טרם נתקבלה.

מנהלי פורום סוכרת והשמנה