טרום סכרת או סכרת ברורה

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

16/03/2010 | 10:12 | מאת: ציפי

ערכי הסוכר שלי נעו סביב 100-120 אחרי צום לילה לאחרונה עלה ערך הסוכר130-135 אחרי צום לילה {כ7 שעות} אני נוטלת אלטרוקסין 150מ"ג ליום אני אחרי ניתוח בתאירואיד. במהלך היום ערכים תקינים . עיליתי 10 ק"ג מאז שנותחתי וערכי הסוכר עלו. האם אוכל להוריד את ערכי הסוכר עם ירידה במשקל ללא טיפול תרופאתי? ואם אצטרך ליטול טיפול איזה טיפול היית ממליץ שיעזור להוריד ערכי סוכר וגם הורדת משקל?

27/05/2010 | 11:39 | מאת: ד"ר יצחק בר אור

ירידה במשקל יכולה לגרום לירידה בערכי סוכר לגבי טיפול תרופתי יש לפנות לרופא

מנהלי פורום סוכרת והשמנה