ירידה קבועה במשקל כול חודש 1-3 ק"ג

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

14/11/2016 | 18:56 | מאת: avi

אני בן 50 והתגלתה אצלי סוכרת לפני 10 חודשים אני נוטל כדור גלוקומין אחד ביום וכדור ליפטור אחד מאז שהתחלתי לקחת את הכדורים ירדתי 18 ק"ג ללא שינוי בתפריט וללא הגדלת פעילות גופנית (הסוכרת עדיין לא מאוזנת אצלי וולפעמים המדידות מגיעות ל230-250 בבוקר 400-500 בערב) האם יש קשר בין רמות הסוכר או נטילת הכדורים להפחתה במשקל ?

שלום רב, בדרך כלל גלוקומין לא גורם לירידת משקל קיצונית כזאת. יחד עם ירידת משקל היתי מצפה לשיפור באיזור סוכרת ואצלך זה הפוך. הגעת לרמות סוכר בצום גבוהות מאד! יש להפנות לרופא מיד על מנת לקבל טיפול באינסולין ורק הוא יכול לעזור לך בשלב הזה ויחד עם הטיפול יש לשלול כי לא מדובר בסוכרת סוג 1. בהצלחה

מנהלי פורום סוכרת והשמנה