סוכרת לא מאוזנת כתוצאה מהשמנה

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

11/12/2009 | 20:25 | מאת: שלומית

לפני כשנתיים שלא הגבתי לגלוקומין הפסקתי ועכשיו בעקבות סוכר גבוה -ניסיתי 1 בוקר ו1 ערב יש שלשולים קשים וסוכר נמוך איזה סוג אחר של כדור מומלץ אם בכלל כי עכשיו יש לי סוכר נמוך כחלק מאיזון הסכרת-אשמח גם לתשובה כללית על תופעי הלוואי של כדור סכרת שעושה לי היפוגליקמיה.ראוי לציין שיש לי תור רשמי בעוד חודש לרופא .

לשולמית שלום: שלשול בלתי נסבל הוא תופעת לוואי ידועה מהגלוקומין. חבל שזה קרה לך אך נראה שלא תוכלי להינות ממנה. תרופת הבחירה במצב זה הוא הג'נוביה, שלצערנו עדיין אינה כלולה בסל ועל כן היא יקרה (כ 150 ש"ח לחודש) ואיו לה כלל תופעות לוואי. זכרי שאורח חיים בריא הוא תמיד התרופה הטובה ביותר היעילה והזולה ללא כל ת. לוואי.

מנהלי פורום סוכרת והשמנה