שאלה לגבי טיפול בתנגודת אינסולין

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

27/07/2014 | 18:21 | מאת: אליהו

לד"ר לבין שלום רב, מאוד אשמח אם תוכלי לענות לי על השאלה הבאה. אני סכרתי שאינו מטופל באינסולין. ניסיתי בהתחלה לקחת מטפורמין לטיפול בתנגודת האנסולין אצלי אך נאלצתי להפסיק עקב תופעת שלשול קשה. כך קרה גם כאשר ניסיתי לקחת ויקטוזה. קיבלתי לאחרונה מהרופא פיוגליטזון/אקטוס והוא הוריד את הסוכר שלי בצורה דרסטית אך גרם לי לעלות במשקל ולכן נאלצתי להפסיק לקחת גם אותו. כרגע אני מטופל באמריל וטרג'נטה בלבד. לאחרונה קראתי שגם תוסף התזונה כרומיום פיקולינט יכול לסייע בשיפור תנגודת האינסולין. האם יהיה כדאי לי לנסות אותו והאם הוא יכול לגרום לתופעות לוואי כלשהן. אציין שאני גם לוקח תרופות ליתר לחץ דם לרבות חוסם הבטה קרדיולוק במינון 2.5 מג'. בתודה מראש, אליהו

לקריאה נוספת והעמקה

שלום אליהו. כרומיום פיקולינט יכול לעזור להורדת הסוכר. לוקחים אותו לאחר אוכל במינון 200מיקרו גרם*2 ליום..

מנהלי פורום סוכרת והשמנה